Košarica Količina:

0


Iznos:

0,00

Vraćanje robe

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot) kupac ima pravo, da vrati kupljenu robu bez navođenja razloga. O namjeravanom povratu kupac pismeno obavještava uslužitelja, najkasnije 15 dana od isporuke robe i to putem kontaktnog obrazca ili putem elektronske pošte na elektronski naslov info@bambini.hr a robu vratiti najkasnije u sljedećih 30 dana.

Vraćanje robe u roku 14 dana od isporuke robe,  smatra se kao obavijest o namjeravanom povratu.

Kupac robu vrača u odgovarajućoj ambalaži, sa originalnom etiketom, neoštećenu  i u nepromijenjenoj količini, tekstilni proizvodi ne smiju biti oprani (miris po prašku za pranje rublja ili omekšivaču) i ne smiju imati vidljive znakove korištenja. Obavezno priložite i originalni račun te podatke o vašem transakcijskom računu na koji želite povrat vaše naknade. Adresa za povrat robe prodavaču je Bambini d.o.o., Supernova Rudnik, Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana, Slovenija. Preporučujemo, da koristite dostavnu službu koja omogućuje praćenje pošiljke te da robu odgovarajuće pripremite za transport (pritom možete koristiti originalnu ambalažu, tj. drugu odgovarajuću sigurnu ambalažu). Moguće troškove povrata snosi kupac. Pošiljke s otkupninom ne primamo.

Kupac uz vraćanje može zahtjevati i povrat naknade koju mu prodavač vraća na njegov transakcijski račun najkasnije 14 dana nakon primitka obavijesti o odustajanju od ugovora. U internetskoj trgovini moguća je i zamjena proizvoda. U slučaju zamjene proizvoda trošak isporuke snosi kupac.

Vraćanje oštećenih pošiljaka

U slučaju da je paket fizički oštećen, u njemu fali sadržaj ili se vide znakovi otvaranja, kupac mora započeti postupak reklamacije kod poduzeća koje je dostavilo robu.

Garancija- jamstvo

Proizvodi imaju garanciju (jamstvo) ako je tako navedeno u garancijskom listu ili na računu. Jamstvo vrijedi uz pridržavanje svih uvjeta koji su navedeni u jamstvenom listu i uz predočenje računa. Jamstveni rok je naveden na jamstvenom listu ili na računu. Informacija o jamstvu je navedena i na stranici gdje je proizvod predstavljen. Ako nema infomacije o jamstvu, proizvod nema jamstvo ili taj podatak trenutno nije poznat. U tom slučaju kupac može kontaktirati ponuditelja koji će osigurati informaciju o jamstvu.

Proizvođač je u skladu sa zakonom kupcu dužan osigurati jamstvo za rad i nesmetano korištenje kupljene robe. Jamstvo može kupac koristiti neposredno kod proizvođača ili kod njegovog ovlaštenog servisa.

Proizvođač ima obvezu garancijski popravak izvršiti u roku 45 dana od preuzimanja robe. U protivnom se obvezuje proizvod zamijeniti za novi.

Kupac može garanciju koristiti i kod prodavača. I u tom slučaju vrijedi odredba iz prošlog odlomka.

Povrat robe u garantnom roku se može izvršiti sukladno uvjetima koje je proizvođač naveo na jamstvenom listu. Proizvođač preuzima troškove oko povrata robe.