Košarica Količina:

0


Iznos:

0,00

Kupovina

Registracija korisnika

Za narudžbu potrebna je registracija korisnika. Kod registracijie u sustav internetske trgovine, posjetitelj dobije korisničko ime koje je jednako adresi njegove elektroničke pošte i šifru. Korisničko ime i šifra korisnika nedvojbeno označuju i povezuju s unesenim podacima. Registracijom posjetitelj postaje korisnik i dobiva pravo na kupovinu.

Postupak registracije jednostavan je i činite ga tako da kliknete na "Prijava" (desno gore) i poslije "Postanite naš korisnik" spunite polja u  prozorčićima i pritisnite na gumb "Registriraj me"

Ako već imate šifru, prijavite se i možete započeti s kupovinom. Kada ste prijavljeni u internetskoj trgovini, desno gore ispisat će se vaše korisničko ime.

Ako ste zaboravili šifru, koristite mogućnost "Jeste li zaboravili šifru".

Narudžba

Izaberite proizvod koji želite kupiti i kliknite na dugme "Dodaj".

Desno gore ispisat će se količina i ukupan iznos naručenih proizvoda. Ako želite odstraniti ili smanjiti naručenu količinu određenog proizvoda, kliknite na Košarica i sredite željenu promjenu.

Postupak završavanja narudžbe započnite klikom na Košarica te dugme "Na blagajnu".

Internetska trgovina vodi vas kroz sljedeće korake:

  1. korak - pregled narudžbe
  2. korak - prijava tj. registracija korisnika
  3. korak - način isporuke
  4. korak - način plaćanja
  5. korak - pregled kupovine; na ovom koraku možete provjeriti točnost svih podataka
  6. korak - narudžba predana.

Na pretposljednom koraku (pregled kupovine) morate potvrditi, da ste upoznati s cijelim tekstom uvjeta o prodaji i plaćanju. Poslije predaje narudžbe po elektronski pošti primit ćete pregled vaše narudžbe.