Košarica Količina:

0


Iznos:

0,00

name it

name it je je dječja robna marka danskog proizvođaća Bestseller koji je u Sloveniji/Hrvatskoj i u svijetu poznat po robnim markama Jack&Jones, Vero Moda, ONLY, Pieces, Vila, Object, mama licious, Selected,…. koje se prodaju na 46 svjetskih tržišta u Europi, Bliskom istoku, Aziji i Kanadi.

name it je od osnivanja 1986. godine sinonim za trendy i razigranu odjeću za modno osvještenu djecu i njihove roditelje koji zahtjevaju zabavne, moderne i zaigrane stilove, izdržljive materijale i prije svega udobne krojeve. Sve to objedinjuje robna marka name it.

Odjeća name it je na raspolaganju za tri dobne skupine:

NEWBORN 0 – 9 mjeseci MINI 1 – 4 godine KIDS 5 – 14 godina

NJEŽNOST • NJEGA • SIGURNOST

name it newborn je mekana i udobna odjeća za najmlađe sa dodirom modernih trendova. Ova linija odjeće nudi sve što novorođenčad i bebe trebaju za igru, spavanje ili šetnju u kolicima. Sa odjećom name it razmaziti ćete stil svoje bebe.

Kupi

ZABAVA • MAŠTA • ISTRAŽIVANJE

name it mini je odjeća sa funky motivima za živahe bebe i malce, koji počinju samostalno istraživati svijet oko sebe. name it mini - udobna, funkcijonalna in trajna odjeća za svaku priliku.

Kupi

SLOBODA • ENERGIJA • STIL

name it kids je odjeća za djecu sa beskrajnom energijom i osjećajem za stil- za djecu koja vole slobodu kretanja i istovremeno imaju vlastito mišljenje o tome šta žele obući. name it kids zadovoljava njihove zahtjeve za udobnost i modne detalje.

Kupi

Tekstovi su u vlasništvu tvrtke Bestseller A/S.