Košarica Količina:

0


Iznos:

0,00

Zaštita osobnih podataka

Tvrtka Bambini d.o.o., Liparjeva cesta 43, 1234 Mengeš, Slovenija, u nastavku upravitelj, prima sljedeču izjavu o zaštiti osobnih podataka u skladu sa Uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/678 Europskog vijeća i Parlamenta (General Data Protection Regulation - GDPR) o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka – GDPR (EU2016/679) i zakon O zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1).

Općenito

Privatnosti posjetitelja i kupaca naše online trgovine posvečavamo veliku pažnju, i razumijemo da su osobni podaci koje nam korisnici ustupite, povjerljive informacije, zato se zavezavamo, da ćemo te podatke zaštititi pred zloupotrebom, raskrivanjem, neovlaštenim pristupom, i ni pod kojim uvjetima neće biti dostupni trećim osobama. Sve informacije tretirane kao povjerljive i koristit će se samo za one svrhe za koje su nam bile ustupljene. Dostavnoj službi (Hrvatska pošta i Pošta Slovenije), povjer vam informiti čemo informacije potrebne za isporuku naručenih proizvoda (ime i prezime primatelja, adresu za dostavu, broj telefona i e-mail adresu kako bi Vas obavijestio o stanju ambalaže).

Koje osobne podatke skupljamo, obrađujemo, čuvamo i zašto

Obrađujemo i uz vaše dopuštenje prikupljamo samo one osobne podatke koje nam ustupite i koji su navedeni u nastavku. Informacije o uslugama koje koristite i i kako jih koristite u online trgovini prikupljamo putem Google analitike. U tom se slučaju osobni podaci obrađuju od strane tvrtke Google. 

Online trgovinu www.bambini.hr možete posjetiti kao posjetitelj, možete da se prijavite na primanje e-novosti, ili kao klijent koji se prijavi kao korisnik.

Kada se prijavite na e-novosti od nas čete primati vijesti o novim kolekcijama, posebnim ponudama i popustima.

Kao posjetitelj možete se prijaviti na našu e-poštu na 3 načina: putem kontaktnog obrazca u online trgovini, putem Prijave na na e-novosti na 1. strani online trgovine ili fizički u trgovinama Bambini putem prijavnice za primanje e-novosti. U tim slučajevima prikupljamo i obrađujemo sljedeče podatke:
  • ime i prezime (ne kod prijave Prijave na e-novosti) - s ciljem da vas pravilno naslovimo,
  • e-pošta - kako biste mogli primati naše e-novosti,
  • IP adresa (ne kod fizičke prijave u trgovinicama Bambini putem prijavnice za primanje e-novosti) - kako bi se osigurao revizijski trag, koji se koristi u slučaju dokaza. 
Ako želite postati korisnik onda se registrirajte u našoj online trgovini. U trenutku prve registracije, možete se prijaviti na primanje e-novosti a možete to učiniti u bilo koje vrijeme kasnije (to učinite u Moj profil - Moji podaci).

U ovom slučaju, za potrebe pružanja usluga koje nudimo, prikupljamo sljedeče podatke o korisniku:
  • ime i prezime - s ciljem da vas pravilno naslovimo i izdavanja fakture
  • adresa za isporuku - s ciljem izdavanja fakture i isporuke paketa sa proizvodima
  • kontaktni telefonski broj - s ciljem informiranja o narudžbi ili proizvodima koji privremeno nisu na lageru ili za potrebe provjere narudžbe ili savjeti
  • naslov e-pošte - s ciljem slanja sažetka narudžbe, obavijest o narudžbi ili proizvodima koji trenutno nisu na lageru ili za potrebe provjere narudžbe ili savjeti
  • lozinku u šifriranom obliku - s ciljem ako zaboravite lozinku
  • bilo koje druge informacije koje vi, kao korisnik dobrovoljno unesete u obrazce u online trgovini (na primjer, napomena kod oddaje narudžbe, unos poruke kod oddaje kontaktnog obrazca).

Za ispravnost, potpunost i točnost podataka koje unese korisnik, nismo odgovorni. Za zaštitu osobnih podataka odgovoran je i korisnik u tom smislu da zaštiti svoje korisničko ime i lozinku.

Korisnici imate pravo na pristup, ili ispravak vaših osobnih podataka. Svi podatki koje mi čuvamo o vama, dostupni su na vašem profilu, gdje imate mogučnost da jih ispravite. Posjetitelji i korisnici možete promjene ili ispravke osobnih podataka javiti putem e-maila na nfo@bambini.hr'>info@bambini.hr. Korisnici također imaju pravo na prenosivost podataka, što znači da vam mora upravitelj proslijediti podatke u strukturiranom i mašinsko čitljivom obliku.

Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke

Osobni podaci se čuvaju sve dok se ne odjavite od primanja e-novosti. Od primanja e-novosti možete se odjaviti u bilo kojem trenutku sa klikom na Odjava u nogi e-novosti ili nam na adresu nfo@bambini.hr pošaljete obavijest s naslovom ''ODJAVA''.

Ako ste korisnik i več ste prije u online trgovini napravili narudžbu, čak i ako ne dobijate e-novosti, možete također zatražiti brisanje svojih podataka. Vašu želju javite nam na adresu nfo@bambini.hr'>info@bambini.hr.

Za detaljnije informacije ili pitanja stojimo na razpolaganju na nfo@bambini.hr'>info@bambini.hr.

Politika upotrebe kolačića

Korištenjem ove Internet stranice dajete privolu i pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.

Kolačići nisu zlonamjerni i ne slijede sve što korisnik radi. Također kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom, ne mogu slijediti ono što tipkate na tipkovnici (ne mogu spremiti lozinku) i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje.

O kolačićima

Kolačići su tekstovne datoteke, koje se pohranjuju na korisnikovom računalu i omogućuju analizu korisnikova posjeta, broj posjeta i što rade za vrijeme posjeta tim web stranicama. Kolačići su potrebni za djelovanje web stranice. Kolačići ne sadrže osobne ilid ruge podatke, koji bi omogućili identifikaciju korisnika zato preporućujemo da odobrite korištenje kolačića.

Kolačići u uporabi

Vrsta Ime kolačića Trajanje Namjen
Konferencijski ASP.NET_SessionId Do završetka konf. Omogućava djelovanje web stranice
Vlastiti Košarica_Settings 30 dana Pohranjivanje Odluke o upotrebi kolačića
Vlastiti Košarica_Session 30 dana Pohranjivanje košarice za sljedeću posjetu
Vlastiti Košarica_UserInfo 14 dana Automatska prijava kod sljedeće posjete
Vanjski _ga, _utma, ..., _utmz do 2 godine Google Analytics statistika pretraživanja web stranice

Posjetitelj može postavke promijeniti sa isključivanjem ove opcije klikom na kvadratić.Kolačiće sa određenim postavkama brišite, isključite ili uvjetno koristite, no imajte na umu da nećete moći koristiti sve funkcije stranice u cijelosti.

Upravljanje kolačića na web stranici

Postavke kolačića na ovim stranicama su automatski postavljene na "Dopusti sve kolačiće" kako bi vam dali najbolje korisničko iskustvo. Ako pregledavate stranicu bez promjene ove postavke sa istom se slažete - ako želite, možete promijeniti postavke u bilo koje vrijeme na dnu internetske stranice klikom na "postavke kolačića". Kolačiće sa određenim postavkama brišite, isključite ili uvjetno koristite, no imajte na umu da nećete moći koristiti sve funkcije stranice u cijelosti.