Košarica Količina:

0


Iznos:

0,00

O isporuci

Internetska trgovina prima narudžbe 24 sata na dan. Sve narudžbe primljene od ponedjeljka do petka do 12.00 biti će realizirane još isti radni dan. Narudžbe primljene poslije 12.00 biti će realizirane sljedeći radni dan. Narudžbe primljene subotom, nedjeljom i praznikom bit će realizirane prvi radni dan. U slučaju da proizvoda u vrijeme narudžbe više nema na zalihi, rok isporuke produljuje se u skladu s rokom isporuke robe od strane proizvođača. U slučaju, da proizvoda više nije moguće naručiti o tome ćemo vas obavijestiti i proizvod brisati iz narudžbe.

Ugovorni partner za isporuku pošiljaka je Hrvatska pošta ali uslužitelj (ponuditelj) zadržava pravo izabrati drugu dostavnu službu, ako će time narudžbu ispuniti učinkovitije.

Isporuka kupljene robe moguća je samo na području Republike Hrvatske. Isporuka se vrši na vašu adresu, koju ste naveli u svojoj narudžbi. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Troškovi isporuke

Isporuka za narudžbe preko 40 € je besplatna, troškovi isporuke za narudžbe manje od 40 € iznose 5,00 € i vrijede za cijelu Hrvatsku.