Košarica Količina:

0


Iznos:

0,00

Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja i korištenja internetske trgovine www.bambini.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), na temelju preporuka GZS i međunarodnih kodeksa za e-poslovanje.

Internetskom trgovinom upravlja poduzeće Bambini d.o.o., Liparjeva cesta 43, 1234 Mengeš, Slovenija (u nastavku »uslužitelj«). Poduzeće je upisano u sudski registar Okrajnog suda u Ljubljani pod reg. br. Srg 2012/20758 dana 21.05.2012, osnovni kapital 7.500,00 €, matični broj: 6164854, Poduzeće je obveznik za PDV, ID za PDV: SI86491091, direktori poduzeća su Škripec Maksimović Andreja i Maksimović Predrag.

Opći uvjeti poslovanja tiču se djelovanja internetske trgovine, prava korisnika te poslovnog odnosa između uslužitelja i kupca.

Internetska trgovina posluje i sklapa kupoprodajni ugovor na hrvatskom jeziku sa osobama starijima od 15 godina.

Ponuda artikala objavljena u internetskoj trgovini vrijedi do opoziva ponude odnosno do odprodaje artikla.

Potvrdom narudžbe korisnik je upoznat s općim uvjetima poslovanja, zaštitom osobnih podataka i pravnom obavijesti.

Cijene

Cijene artikala u internetskoj trgovini navedene su u eurima (€) i uključuju 22% PDV-a (porez na dodanu vrijednost), osim ako piše drukčije. Internetska cijena važi za kupnju u internetskoj trgovini

Cijene su važeče u trenutku predaje narudžbe, odnosno do objave novog cjenika na internetskoj stranici, koji se može dnevno mijenjati.

Cijene su važeće pod gore navedenim uvjetima. Unatoč velikom trudu kako bismo osigurali najnovije i točne podatke, može se dogoditi da je podatak o cijeni krivi. U tom slučaju ili u slučaju da se cijena proizvoda promijeni tijekom obrade narudžbe, uslužitelj će kupcu omogućiti odstupanje od kupovine, a ujedno će mu ponuditi i rješenje koje će zadovoljiti i uslužitelja i kupca.

Kupoprodajni ugovor između uslužitelja i kupca sklopljen je u trenutku kada uslužitelj potvrdi narudžbu. Od tog trenutka sve su cijene i drugi uvjeti fiksirani i vrijede i za uslužitelja i za kupca.

O isporuki

Informacije o načinu in troškovima isporuke nalaze se na suvratku O isporuki.

Način plaćanja

Informacije o mogućih načinih plaćanja nalaze se na suvratku Način plaćanja.

Kupovina

Informacije o kupovini nalaze se na suvratku Kupovina.

Vraćanje robe

Informacije o vraćanju robe nalaze se na suvratku Vraćanje robe.

Zaštita osobnih podataka

Informacije o zaštiti osobnih podataka nalaze se na suvratku Zaštita osobnih podataka.

Odrješenje odgovornosti

Proizvođač se brine za ažurnost i pravilnost podataka koji su objavljeni na njegovim stranicama. Unatoč tome karakteristike proizvoda, rok isporuke ili cijena mogu se promijeniti tako brzo, da uslužitelj ne uspije popraviti podatke na internetskim stranicama. U takvom slučaju uslužitelj će kupca obavjestiti o promjenama i omogućiti mu da odstupi od narudžbe ili da zamijeni naručeni proizvod.

Iako se uslužitelj trudi da fotografije proizvoda budu točne, sve fotografije treba shvaćati simbolično. Fotografije ne prikazuju nužno karakteristike proizvoda.

Pravna obavijest

Internetska trgovina vlasništvo je poduzeća Bambini d.o.o., koji internetskom trgovinom i upravlja. Sadržaji objavljeni u internetskoj trgovini vlasništvo su poduzeća Bambini d.o.o. i smiju se koristiti u nekomercijalne svrhe, gdje se moraju sačuvati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima te se dakle ne smiju prepisivati, umnožavati ili na neki drugi način širiti bez dopuštenja poduzeća Bambini d.o.o.
Ponekad se dogodi da ne možemo garantirati potpunu točnost i pouzdanost svih objavljenih podataka. Sva upozorenja primit ćemo ozbiljno i odmah ćemo popravili objavljene informacije.
Ne preuzimamo odgovornost za moguće posljedice nastale zbog korištenja informacija objavljenih u ovoj internetskoj trgovini ili za privremeni prekid rada internetske trgovine.
Zadržavamo pravo na dnevno mijenjanje sadžaja, grešaka u cijenama i napisanom tekstu.
Korištenjem internetske trgovine posjetitelj, kupac potvrđuje da prihvaća opisane uvjete i s njima se slaže.

Pritužbe i sukobi

Ponuditelj poštuje važeći Zakon o zaštiti potrošača. Ponuditelj nastoji u skladu sa svojim mogućnostima ispunjavati svoju dužnost osiguravanja učinkovitog sustava rješavanja pritužbi i odrediti osobu, koji kupac može kontaktirati preko telefona ili elektronske pošte.